• Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend
  • Ik werk volgens de RIVM regels

Hoe kom je nog aan jezelf toe?

 

Ben jij een van die jonge moeders die thuis moeten werken én hun kinderen thuis les moeten geven?

Vindt je het moeilijk om de grens te trekken tussen je werktijd en je tijd voor jouw leven daarbuiten?

Kom je nauwelijks aan jezelf toe in deze weken, maanden?

Waarschijnlijk heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wil je niemand in je gezin tekort doen en goed werk afleveren.

En natuurlijk wil jij niet dat je kinderen achterblijven op school.

Allemaal heel begrijpelijk, maar dit is niet zoals het zou moeten zijn.

Jij bent niet gemaakt om alleen maar keihard aan het werk te zijn en het iedereen naar de zin te maken. S’avonds na 20:00 uur nog even snel die taak van je werk af te maken en vervolgens uitblust in je bed gaan liggen zonder ook maar even aan jezelf toegekomen te zijn.

Rust is noodzaak!

Het blijkt zelfs dat je met voldoende rust ook veel productiever bent, je zult ook veel prettiger voor de mensen in jouw omgeving zijn als je tijd voor rust neemt, en tijd voor jezelf.

Probeer vanavond eens dat werk na het avondeten te laten voor wat het is.

Nestel je als de kinderen op bed liggen even lekker op de bank met een lekkere kop koffie of thee, of als je dat prettiger vindt neem plaats aan de keukentafel.

Neem even echt een moment voor jezelf en bedenk eens van welke activiteit voor jezelf, jij blij van wordt?, waar krijg jij energie van? Waar laad jij je mee op?

Is dat een wandeling in de buitenlucht?, even bellen met je beste vriendin?, of dat mooie boek lezen dat al maanden ligt stof te vangen in de kast?

Met eenzelfde verhaal kwam een coachee bij mij , zij wist heel goed wat ze graag voor zichzelf wilde doen, maar kwam er niet aan toe.

Ik gaf haar een huiswerkopdracht mee om een begin te maken om toch tijd voor zichzelf te creëren,

Hetzelfde formulier kun jij voor jezelf hieronder downloaden. Ik hoop dat je op deze manier ook een begin voor jezelf kunt maken, lukt het niet alleen?

Neem gerust contact met mij op, ik zou graag jou de komende tijd willen begeleiden om manieren te zoeken om meer rust te creëren in jouw leven.

 

Huiswerkopdracht Coaching
Word – 13.3 KB 46 downloads

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.