Recensies

 

Ze kon mij vanuit diverse ooghoeken naar situaties laten kijken ( anoniem ) 

Ik heb de coaching door Janny als heel prettig ervaren. De eerte periode had ik dan ook heel veel aan onze gesprekken.

Het eerste deel van het traject was ook heel goed, een terugblik op het verleden. Hierdoor heb ik wel een stuk herstel ontvangen door er met Janny zo doorheen te lopen. 

De reden waardoor ik bij Janny terecht kwam was niet zozeer een "probleem",  maar meer het hele proces in het heden waar ik tegen aan liep en dat kon bespreken met Janny. Haar tips , maar ook gebed ( wanneer jij dat wilt) vond ik erg prettig. Ze kon mij vanuit diverse ooghoeken naar situaties laten kijken , dat was heel waardevol, die spiegel!

Mijn leven is veel verandert, waardoor ik ook meer stabiliteit ervaar, een goede basis om verder te gaan.

 

Ik heb bruikbarehandvatten gekregen voor het omgaan met met hooggevoeligheid (anoniem )

Tijdens mijn eindexamens had ik meer last van vermoeidheid en faalangst, ik heb mogen leren dat goed, goed genoeg is en dat ik tijdelijk even bepaalde activiteiten achterwege moest laten om meer energie over te houden voor de examens en vooral in mijn vrije tijd dingen moest gaan doen waar ik meer energie van kreeg. 

 

Altijd op zoek wat het beste bij mij als persoon paste, qua hulp. (anoniem )

Een jaar lang was Janny mijn coach. Ik was ontdaan en verdrietig door mijn scheiding, voel me erg onzeker en was op zoek naar wie ik nu, in deze nieuwe situatie mocht zijn. Als HSP'er kwam alles extra bij me binnen. Janny nam de tijd, liet me zien dat God nog steeds van me houdt, ondanks de vele fouten die ik maakte, maak en nog zal maken.

Ze toonde me dat ik waardevol ben en vele talenten van God heb gekregen. Haar gebeden waren als zalf op mijn wonden en meerdere keren las ze een bijbelgedeelte voor die zo toepasselijk was op dat moment in mijn leven dat ik er kippenvel van kreeg. Gods Geest was zo duidelijk aanwezig! Janny, dank je wel dat je zo liefdevol en wijs met me bent omgegaan, altijd op zoek wat het beste bij mij als persoon paste qua hulp. Ik hoop dat je nog voor veel vrouwen tot zegen mag zijn.

 

Door haar heb ik meer inzicht gekregen in mezelf ( Ankie )

'Via Total Balance bij Janny terecht gekomen omdat ik last ervaarde van wat anderen over mij of over mijn gezin zeiden. Ik wilde de mening van anderen, de onzekerheid en de stress die dat gaf, los kunnen laten. Door stapsgewijs te onderzoeken waar deze onzekerheid vandaan kwam, heb ik meer inzicht gekregen in bepaalde patronen. Janny liet me, door vragen te stellen, zelf nadenken over hoe ik met deze dingen omga, waarbij ik ging inzien dat het ook anders kan. Ze heeft me gewezen op Gods liefde voor mij, om wie ik ben. Door haar heb ik meer inzicht gekregen in mezelf. Het blijft oefenen met de tips die ze me heeft gegeven, maar ik weet nu dat ik het kan, samen met God, bij wie ik mijn zorgen kan neerleggen.'

 

Ze luistert goed, leeft zich in , is geduldig, open en eerlijk ( Martha )

Wat ben ik blij dat ik Janny heb leren kennen. Het was altijd fijn om naar haar toe te gaan. Ze luistert goed, leeft zich in, is geduldig en open en eerlijk. Ik heb veel van haar geleerd. Door haar coaching ben ik positief verandert. Eerst heb ik persoonlijke coaching gehad, daarna samen met mijn man. Daardoor is onze relatie versterkt, onder andere op het gebied van communicatie. Janny heeft veel voor ons betekent. Woorden schieten eigenlijk tekort.

 

Het coachen voelt prettig, ze staat niet boven je, maar naast je!  ( Annet )

De coaching is echt doelgericht, daardoor ben ik zaken anders gaan zien en gaan doen. Het coachen voelt prettig, ze staat niet boven je maar naast je, dat maakt dat het vertrouwd voelt en dat ik zaken durf bespreken.  

Ik voel mij serieus genomen, ik mag gewoon mezelf zijn met mijn zwaktes en fouten, en toch blijft ze positief!

Ze nam de moeite om een boek te lezen over een onderwerp waar ik tegen aanliep en dat voelt erg fijn.

Ik heb geleerd dat ik zorgen meer los mag laten, het loopt zoals het loopt, het hoeft niet allemaal perfect te zijn.

Ook het grenzen leren stellen, was een echte eyeopener, ik hoef mij niet altijd aan te passen aan anderen, ik mag ook aangeven wat ik zelf wil.

 

Ik leerde om mijn emoties te herkennen en te uitten ( Rianne )

Doelgericht leven kwam bij mij in aanmerking in een periode dat het niet zo goed met mij ging. Ik heb voor Doelgericht leven gekozen om samen bepaalde levensvragen door te nemen waar ik  wel last van heb gehad en niet wist hoe de emoties te verwerken.

We begonnen met inzicht in het verleden en ik leerde om mijn emoties te herkennen en te uitten en hebben daarna gekeken hoe het nu gaat om liefdevol naar jezelf te kunnen kijken, wie je mag zijn in Christus.

De gesprekken zijn fijn omdat je het niet alleen hoeft te doen en zo alles kan verwerken aan de hand van een werkmapje waar je thuis mee aan de slag kan. Ook doet Janny oefeningen met o.a. gevoelskaarten,  hierdoor leerde ik woorden geven aan mijn gevoelens. Ik had van af kind af aan geleerd om deze gevoelens niet te uiten, ik paste mij aan aan mijn omgeving en cijferde mijzelf helemaal weg.

De coaching  heeft me veel gebracht, ik heb  alles een plek kunnen geven,waardoor ik nu sterker in het leven sta en een nieuw leven aan het opbouwen ben. Ik heb ontdekt waar mijn passie ligt en ben ook ander werk gaan doen, iets wat ik eigenlijk al lang wilde.

 

Ik heb veel aan de coaching gehad (Esther)

Ik heb veel aan de coaching gehad. Ze heeft mij onder anderen laten zien dat sommige mensen anders communiceren en dat dat botst met mijn manier. Maar dat dat anders is wil het niet zeggen dat die persoon minder van mij houd. Hierdoor ben ik onder anderen weer dichter bij mijn familie gekomen, ik begrijp hun nu beter. 

 

De coaching heeft mij veel sterker gemaakt. Het gaat wel met een Christelijke methode, maar ook als je niet gelovig bent, wil en kan ze je helpen. Ik ben dan wel niet gelovig, maar geloof wel dat je als mens goed moet leven en respect moet hebben voor mens en dier. De methode die ze hanteert is een zeer vriendelijke en open manier en kan ik te zeerste aanbevelen.

 

Ik kan weer verder met minder balast!  ( Dina )

Ik heb veel aan het coaching traject gehad, ik had zelf het idee dat ik mijn verleden wel aardig had verwerkt.
Maar samen met Jannie ben ik erachter gekomen dat er toch nog behoorlijke wonden waren.
Door de coaching heb ik dat stukje verleden kunnen afsluiten, en kan ik weer verder met minder balast!
Jannie voelde precies aan waar de pijnpunten zaten en nam alle tijd voor mij ik ben blij dat ik het gedaan heb, en kan het ieder aanbevelen.

 

Alles op je eigen tempo ( Margreet )

Ik ben nu halverwege het coaching traject en ben er nog steeds erg blij mee. Ik ben zaken aan het opruimen waar ik al 15 tot 20 jaar tegenaan loop en wat nu ineens wel lukt. Ik ben benieuwd waar ik de komende tijd nog mee aan de slag mag. Daarbij is Janny een coach waarbij je inderdaad zelf de stappen aangeeft zij daagt je met haar vragen uit om na te denken over dingen en dan de volgende stap te nemen. Alles op je eigen tempo.