Werkwijze

Als jij je aanmeld voor meer informatie over wat ik voor jou als coach kan betekenen hebben wij eerst een kennismakingsgesprek waarin duidelijk mag worden wat jouw coachvraag is en hoe  ik jou daarin kan begeleiden. Besluit jij om met mij samen te werken dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek, dit kan telefonisch of als je dat prettig vindt in mijn praktijk.

Ik ben licentiehouder van de Totalbalance methode, ik gebruik dit als basis voor de coaching en maak verder op basis van wat jij nodig bent, gebruik van andere methodieken en oefeningen. Ik bespreek dit altijd vooraf met jou en laat de keuze aan jou over of je dit wilt doen. De coaching wordt gegeven in een gemoedelijke sfeer op basis van gelijkwaardigheid.

Coaching kan in mijn praktijk of online

Tarieven

Omdat coaching voor iedereen mogelijk moet zijn ongeacht inkomen heb ik mijn tarieven gesteld op basis van jouw netto gezinsinkomen.

 

Inkomen tot 1500 euro       45  euro
1500 - 2000 euro                 50  euro
2000 - 2500 euro                 55  euro
2500 – 3000 euro                60  euro

3000 of meer                        65  euro

 

 

Deze prijzen zijn inclusief het werkboek van TotalBalance en andere werkbladen

 

Zijn de bovenstaande tarieven voor jou niet haalbaar maar ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Geef dit aan bij de kennismaking dan gaan we samen kijken naar wat mogelijk is. 

Motivatie en inzet vind ik het belangrijkst!

 

Kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend!

Telefonisch of in mijn praktijk, geef aan wat jouw voorkeur heeft!