Werkwijze

Als jij je aanmeld voor meer informatie over wat ik voor jou als coach kan betekenen hebben wij eerst een kennismakingsgesprek waarin duidelijk mag worden wat jouw coachvraag is en hoe  ik jou daarin kan begeleiden. Dit kan telefonisch, via Zoom, Skype of hier in mijn praktijk. Besluit jij om met mij samen te werken dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek.

 

Ik heb verschillende opleidingen gehad waardoor ik van verschillende helpende tools gebruik kan maken, je begint altijd met een vaste basis en verder pas ik alles op jou en jouw hulpvraag aan. Geen enkel coachtraject is helemaal precies hetzelfde, net zoals jij uniek bent, zo uniek is ook jouw traject. 

 

Ik coach als jouw gelijkwaardige, ik sta niet boven jou, maar loop naast jou!

 

Woon je verder weg  en je wilt wel kijken of wij een klik hebben dan kun je via de onderstaande knop meer informatie lezen en jezelf aanmelden voor een kennismaking via Zoom of Skype

Tarieven

Omdat coaching voor iedereen mogelijk moet zijn ongeacht inkomen heb ik mijn tarieven gesteld op basis van jouw netto gezinsinkomen. Dit is per sessie van 75 minuten. Dit is inclusief voorbereiding en materiaal dat ik aan u/jou verstrek voor de coaching.

 Inkomen tot 1500 euro          50 euro
 1500 - 2000 euro                    55  euro
 2000 - 2500 euro                    60 euro
 2500 - 3000 euro                    65 euro

 3000 - 4000 euro                    70 euro

 4000 en hoger                         75 euro

 

Zijn de bovenstaande tarieven voor jou niet haalbaar maar ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Geef dit aan bij de kennismaking dan gaan we samen kijken naar wat mogelijk is. 

Motivatie en inzet vind ik het belangrijkst!

 

Vergoeding.

Voor coaching heb je geen verwijzing van de huisarts nodig, maar omdat het niet val onder de primaire ziektekosten wordt het helaas niet vergoed.

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Je mag dit als werknemer zelf inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Een coachtraject zou in het kader van persoonlijke ontwikkeling ingezet kunnen worden. Dit kun je navragen bij de werkgever.

Ontvang jij PGB dan kun je informeren of de coaching vanuit jouw PGB budget vergoed kan worden

 

Voorwaarden en privacyverklaring

Coachpraktijk Doelgericht Leven, adviseert altijd de onderstaande voorwaarden en privacyverklaring te lezen.

 

Kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend!

Telefonisch of in mijn praktijk, geef aan wat jouw voorkeur heeft!