• Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend
  • Coaching deelnemers pastorale coachtraining

Werkwijze

Als jij je aanmeld voor meer informatie over wat ik voor jou als coach kan betekenen hebben wij eerst een kennismakingsgesprek waarin duidelijk mag worden wat jouw coachvraag is en met welke werkwijze ik jou daarin kan begeleiden. Besluit jij om met mij te werken dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek.

Ik ben licentiehouder van de christelijke Totalbalance methode, waarin alle levensgebieden in aanmerking  komen, hieronder kun je meer informatie vinden over deze methode.

Wil jij graag op reguliere wijze coaching ontvangen dan heb ik daar diverse werkwijzen voor, passend bij jouw hulpvraag.

Lijkt het jou leuk om coaching te combineren met wandelen? dan doe ik dat graag met jou.

Woon je op grote afstand, dan kun je alsnog  van mij coaching ontvangen dmv online ontmoetingen, ik stuur jou de werkbladen toe!

Tijdens de coronacrisis werk ik volgens de RIVM maatregelen. Er zit minimaal 2 meter afstand tussen jou zitplaats en de mijne, anders dan zichtbaar op de foto's !

Uitspraken van cliënten over deze methode:

"het is precies goed: De volgorde van de tekeningen en het brieven schrijven:  De dingen waar ik mee zat uit mijn verleden zijn nu minder aanwezig. Die gevoelens die ik eerst had, zijn gewoon weg"

"Ik heb het los kunnen laten", "Ik maak mij er nu niet zo'n zorgen meer over"

"Ik weet nu wat ik ga tekenen in mijn toekomst tekening, terwijl ik het voor die tekeningen en brieven gewoon niet wist"

Wanneer je verder weg woont 

Totalbalancemethode

Totalbalance is een holistische methode, omdat lichaam, ziel en geest met elkaar in balans moeten zijn. Is een van deze gebieden uit balans , dan heeft dat invloed op de andere gebieden. 

Totalbalance is ontwikkeld door christencoach, schrijfster en trainer Carianne Ros, het is gemaakt om de cliënt weer in balans te brengen met zichzelf en zijn/haar omgeving.

Jij werkt dan met een werkboek ,waarin de volgende onderdelen aan bod komen.

 

Wie was ik?  ( jouw verleden ) Veel van onze problemen zijn ontstaan door hoe wij gevormd zijn in ons verleden, d.m.v. tekeningen en brieven schrijven ga jij aan de slag om dit te verwerken.

 

Wie ben ik?   ( jouw heden ) Je gaat onder meer door een energieanalyse ontdekken wat jou energie kost en energie geeft, met de disc ga je ontdekken wat jouw persoonlijkheid is en wat voor jou een motiverende omgeving is.

 

Wie word ik? ( jouw toekomst ) Ontdekken wat jij echt wilt en daarin stappen zetten

 

Thema's in het boek zijn:

 

Geloven, groeien, genieten , gezond leven en liefhebben. 

Allemaal belangrijke aspecten voor een leven in balans

 

Waarom werken aan jouw verleden?

Vaak komen problemen waar wij tegen aanlopen, steeds terugkerende patronen voort uit datgene wat wij in het verleden hebben meegemaakt. En om dat verleden minder een belemmering te laten zijn voor jouw toekomst, is het goed om dat eerst op te ruimen zodat de weg open ligt voor blijvende verandering. Dit doen wij in de vorm van creatieve therapie en brieven schrijven.

 

Totalbalance is maatwerk, zoals ieder mens uniek is , is geen coachtraject is hetzelfde.

Meer informatie over deze methodiek vind je op www.totalbalance.nl

 

    Uiteraard is het ook mogelijk op een andere wijze de sessies in te vullen, zonder het werkboek en werkwijze van Totalbalance. Net wat jij wilt, of wat past in jouw situatie. Vraag naar de mogelijkheden!