Werkwijze

Als jij je aanmeld voor meer informatie over wat ik voor jou als coach kan betekenen hebben wij eerst een kennismakingsgesprek waarin duidelijk mag worden wat jouw coachvraag is en hoe  ik jou daarin kan begeleiden. Besluit jij om met mij samen te werken dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek, dit kan telefonisch of als je dat prettig vindt in mijn praktijk.

Ik ben licentiehouder van de Totalbalance methode, ik gebruik dit als basis voor de coaching en maak verder op basis van wat jij nodig bent, gebruik van andere methodieken en oefeningen. Ik bespreek dit altijd vooraf met jou en laat de keuze aan jou over of je dit wilt doen. De coaching wordt gegeven in een gemoedelijke sfeer op basis van gelijkwaardigheid.

Coaching kan in mijn praktijk of online

Tarieven

Omdat coaching voor iedereen mogelijk moet zijn ongeacht inkomen heb ik mijn tarieven gesteld op basis van jouw netto gezinsinkomen. Dit is per sessie van 75 minuten. Dit is inclusief voorbereiding en materiaal dat ik aan u/jou verstrek voor de coaching.

 Inkomen tot 1500 euro         45  euro
 1500 - 2000 euro                   50  euro
 2000 - 2500 euro                   55  euro
 2500 - 3000 euro                   60  euro

 3000 - 4000 euro                   65  euro

 4000 en hoger                        75 euro

 

Zijn de bovenstaande tarieven voor jou niet haalbaar maar ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Geef dit aan bij de kennismaking dan gaan we samen kijken naar wat mogelijk is. 

Motivatie en inzet vind ik het belangrijkst!

 

Vergoeding.

Voor coaching heb je geen verwijzing van de huisarts nodig, maar omdat het niet val onder de primaire ziektekosten wordt het helaas niet vergoed.

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Je mag dit als werknemer zelf inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Een coachtraject zou in het kader van persoonlijke ontwikkeling ingezet kunnen worden. Dit kun je navragen bij de werkgever.

Kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend!

Telefonisch of in mijn praktijk, geef aan wat jouw voorkeur heeft!