Mijn aanbod 

Ik bied één op één coaching in mijn praktijk aan huis.  

Ik kan jou helpen om in de verschillende gebieden van jou leven de kwaliteit te verhogen, in de afgelopen vier jaar heb ik veel ervaring opgedaan als lifecoach om mensen te begeleiden in verschillende levensvraagstukken. Dit varieert van leren omgaan met beperkingen door ziekte, je leven opnieuw op de rails krijgen na een scheiding, werken aan het verbeteren van je relatie of jezelf helemaal opnieuw ontdekken en wat jij nu echt wilt.

Ook heb ik Hsp begeleid in het omgaan met specifieke problematiek waar veel Hsp tegen aanlopen, zoals, perfectionisme, en overprikkeling. 

Loop jij telkens tegen jouw verleden aan?  Ook hierin kan ik jou helpen door mijn ervaring als Totalbalancecoach. Het kan zijn dat we een stukje terug moeten kijken naar jou verleden;  wie was je en hoe ben je geworden zoals je nu bent.  Wie ben jij?  Wat zijn jouw talenten, waar krijg jij energie van en welke dingen hebben zorg en aandacht nodig, zodat jij niet langer wordt belemmerd om verder te kunnen groeien. Door antwoorden te vinden op deze vragen kunnen we kijken naar de toekomst, waar wil je naar toe? Hoe kun je oude patronen die niet meer werken achter je laten.

 

Hoogsensitiviteit

Ben jij hoogsensitief of vermoedt jij dat te zijn?  Als hoogsensitieve coach kan ik jou daarin begeleiden en oefeningen en handvatten aanreiken die jou kunnen helpen om met specifieke hsp-problematiek om te gaan

Tarieven

Omdat coaching voor iedereen mogelijk moet zijn ongeacht inkomen, heb ik mijn tarieven gesteld op basis van jouw netto gezinsinkomen. Dit is per sessie van 75 minuten. Dit is inclusief voorbereiding en materiaal dat ik aan u/jou verstrek voor de coaching.

Tot 1500             45 euro

1500 tot 2000   50 euro

2000 tot 2500   55 euro

2500 tot 3000   60 euro

3000 tot 4000   65 euro

4000 of meer    75 euro

Voor coaching heb je geen verwijzing van de huisarts nodig, maar omdat het niet valt onder de primaire ziektekosten, wordt het helaas niet vergoed.

 

Online-coachprogramma

 

Woon jij niet in mijn omgeving, maar zou jij wel graag door mij begeleid willen worden, dan is er de mogelijkheid voor online-coaching.

Ik gebruik hiervoor de app Trackler. Dit is een beveiligde online omgeving die je zowel op de je computer kunt gebruiken als via een app op jouw telefoon.

Hierin plaats ik jouw huiswerkopdrachten en jij kunt ze nadat je het af hebt terugplaatsen in de app. Ook kunnen wij communiceren met elkaar, je kunt ten alle tijde vragen stellen of je verhaal kwijt via de app.

Binnenkort kun je kiezen tussen twee pakketten.  ( vanaf september hoop ik dat klaar te hebben, ik ben druk bezig met het maken van een geheel vernieuwde website )

 

 

 

Voorwaarden en privacyverklaring

Coachpraktijk Doelgericht Leven, adviseert altijd de onderstaande voorwaarden en privacyverklaring te lezen.