Huis van je leven voor kleine groepen.

Op zoek naar een avontuurlijke en gezellige workshop met je vriendinnen, zussen, of kerkvriendinnen? Kies dan voor een unieke Levenshuis workshop! Een workshop waarbij je op een verrassende manier met elkaar in gesprek gaat en elkaar beter leert kennen met behulp van de kamers van het Levenshuis. Ontdek op een ontspannen manier wat er speelt in jouw leven en doe nieuwe inzichten en inspiratie op.

Ook mogelijk om een levenshuisavond te boeken voor jouw kring bij jouw thuis en of in jouw gemeente, maximaal 12 personen ( vraag naar de mogelijkheden ) 

Tijdens de Levenshuis workshop ga je aan de slag met een metafoor van een huis, waarbij de kamers symbool staan voor verschillende levensgebieden zoals werk, vrije tijd, relaties en gezondheid. Het Levenshuis kan je helemaal naar eigen smaak inrichten, maar net als je eigen huis is het goed om af en toe op te ruimen of op te knappen. De metafoor van het Levenshuis helpt om op een andere manier naar je leven te kijken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Bovendien kan je op een speelse manier met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die je normaal niet zo snel bespreekt.

 

De workshop kan worden afgestemd op verschillende thema's, zoals 'balans in je Levenshuis' of 'de plaats van God in je Levenshuis'. Andere thema's zijn mogelijk in overleg.

Praktisch:
Ben je met een groepje van maximaal vijf vrouwen? Dan ben je van harte welkom in mijn gezellige  keuken in Winschoten op een datum en tijd die ons beide goed uitkomt. De ochtend, middag of avond wordt geheel door mij verzorgd met een hapje en een drankje.( Vanwege klussen aan huis is het momenteel niet mogelijk, dit jaar komt mijn praktijkruimte in een grotere ruimte, dan is het de bedoeling dat daar de workshops gehouden kunnen worden, zodra dit mogelijk is vermeld ik het op mijn site) 

 

Workshop 'Je Levenshuis in balans'
Tijdens deze workshop staat het thema 'balans' centraal. Hoe zorg je voor een goede balans tussen alle verschillende dingen waar je mee bezig bent en verdeel je je aandacht tussen je gezin, werk, huishouden, gezondheid, geloof en andere activiteiten? We beginnen de workshop met uitleg over de verschillende kamers in het Levenshuis, en daarna ga je zelf aan de slag om je eigen Levenshuis te ontdekken. In hoeverre is jouw Levenshuis in balans? Welke kamers hebben meer aandacht nodig? En welke kleine stappen zou jij kunnen zetten om daar verandering in te brengen?

 

Workshop 'De plaats van God in jouw Levenshuis'
Hoe beïnvloedt jouw geloof de verschillende levensgebieden in jouw leven? Tijdens deze workshop gaan we er samen over nadenken welke stappen je zou kunnen zetten om meer te ervaren van God op alle gebieden van je leven. We beginnen met een uitleg over het Levenshuis en ik geef wat Bijbelse inspiratie mee. De workshop is heel afwisselend en interactief. Deelnemers gaan soms zelfstandig aan de slag met hun eigen Levenshuis, en soms wisselen ze in kleine groepjes of tweetallen onderwerpen uit.

 

De workshop duurt 2,5 uur, kost 22,50 per persoon en is inclusief materiaal, koffie, thee en zelfgebakken lekkers!

(tarief voor kringen is niet per persoon, maar per groep. Heb je interesse? mail mij over het aantal deelnemers, n.a.v aantal bereken ik een tarief ) 

Voor vragen en overleg over de data en uiteraard wat jullie graag willen, kun je onderstaand formulier invullen