Wie ben ik

bankje in het bos

Ik ben Janny, de coach van coachpraktijk "Doelgericht Leven"

Ik ben getrouwd met Richard en moeder van twee volwassen dochters.

Waarom ik ervoor gekozen heb om te gaan coachen, heeft o.a. te maken met dat ik veel nood om mij heen zag en zo lang ik mij al kan herinneren, een enorme interesse heb, waarom en hoe iemand zo is zoals hij is, en waarom bepaalde problemen zijn ontstaan. 

En natuulijk heb ik in mijn leven ook de nodige hobbels en struggles gehad, en daar weer veel van geleerd.

Sinds halverwege mijn twintigste begon ik al te lezen in informatieve boeken, persoonlijke ontwikkeling of zelfhulpboeken over onderwerpen die mij op dat moment interesseerden.

Uit interesse ging ik in 2018 een cursus voor lifecoaching doen bij Civas, het boeide mij vanaf het begin, en elk vrij uurtje zat ik met mijn neus in de studiemappen.

Hiermee kreeg  handvatten om ook daadwerkelijk iets aan problemen te doen. Ik ben zelf ook enorm gegroeid door de cursus en het smaakte naar meer.

Via een boekje van Carianne Ros ontdekte ik Totalbalance en zij bleek een opleiding te leiden tot Pastoraal coach. Na de afronding van deze opleiding ben ik gestart met mijn praktijk.

Ik leef en denk vanuit een christelijke levensovertuiging, dat voor mij betekend dat ieder mens geschapen is door God om in relatie met Hem te leven. Ieder mens is geliefd en uniek en is bedoelt om in vrijheid te leven , in vrijheid te kiezen. 

Ook als niet-christen ben jij hier van harte welkom. Ik ben zelf opgegroeid in een atheïstisch gezin, dus dit is voor mij niet vreemd.

Ik geloof dat er ook voor jou een mooie bestemming is en dat jij niet op aarde bent gezet om vast te blijven zitten in allerlei struggles, negatieve patronen en een gevoel van zinloosheid.

 

Het is mijn passie om vrouwen die besluiten aan zichzelf en hun situatie te werken, te begeleiden naar die mooie bestemming.!

 

Ik koos voor de naam "Doelgericht leven". Omdat coachen o.a.om het stellen van doelen in jouw leven gaat.

 

Als coach ben ik aangesloten bij  het netwerk van Totalbalance, dit betekent dat ik ook de uitgangspunten hanteer die beschreven staan in de International ethische code voor coaches en mentoren, deze code is er om zowel jou als coachee te beschermen en mij als coach. ( lees de ethische code hieronder via de button)

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen als coach, sta ik onder supervisie, laat ik mijzelf coachen, lees ik boeken en volg ik van tijd tot tijd een training of cursus. 

Mijn opleiding:

2019 :  HBO-diploma lifecoach bij Civas

2019:  Certificaat basiscoachtraining Total Balance

2021:   HBO-diploma Hspcoach bij Civas

2023:   training Schaduwkind/Zonnekind

2023:  HBO-diploma  Acceptance & Commitmenttherapy van Civas

 

Coachen is mijn passie, om jou te helpen weer de goede kant op te kijken,  om jouw leven weer in balans te krijgen.

Voel jij je aangesproken en ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen?

Via onderstaand formulier kun je vrijblijven een oriëntatiegesprek met mij aanvragen.