Wie ben ik

bankje in het bos

Ik ben Janny, de coach van coachpraktijk "Doelgericht Leven"

Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

Waarom ik ervoor gekozen heb om te gaan coachen heeft o.a. te maken met dat ik veel nood om mij heen zag. 

Uit interesse ging ik een cursus voor lifecoaching doen bij Civas, het boeide mij vanaf het begin en elk vrij uurtje zat ik met mijn neus in de studiemappen. Je leert zoveel gemakkelijker als het interessant is, ik las altijd al graag boeken voor persoonlijke ontwikkeling, maar dit ging iets dieper. Hiermee kreeg  handvaten om ook daadwerkelijk iets aan problemen te doen. Ik ben zelf ook enorm gegroeid door de cursus en het smaakte naar meer.

Via een boekje van Carianne Ros ontdekte ik Totalbalance en zij bleek een opleiding te leiden tot Pastoraal coach. Na de afronding van deze opleiding ben ik gestart met mijn praktijk.

Ik leef en denk vanuit een christelijke levensovertuiging, dat voor mij betekend dat ieder mens geschapen is door God om in relatie met Hem te leven. Ieder mens is geliefd en uniek en is bedoelt om in vrijheid te leven , in vrijheid te kiezen. ( dit is misschien totaal anders dan dat jij nu denkt over een christelijke levensovertuiging ) 

Ik kom zelf uit een atheistisch gezin, dus dit is voor mij niet vreemd. Ook als niet-christen ben jij hier ook van harte welkom. Ik kan jou coachen zonder mijn overtuiging aan jou op te dringen. 

Nadat ik coach ben geworden kwam ik door mijn vaak hoogsensitieve cliënten en het lezen van boeken over die onderwerp er achter dat ik zelf ook hoogsensitief ben en daardoor werdt ik gemotiveerd om een cusus voor HSP coach te volgen, deze heb ik vorig jaar afgerond, nu kan ik mij zowel lifecoach als HSPcoach noemen.

 

Ik koos voor de naam "Doelgericht leven". Omdat coachen o.a.om het stellen van doelen in jouw leven gaat.

 

Als coach aangesloten zijn bij het netwerk van Totalbalance betekent dat ik ook de uitgangspunten hanteer die beschreven staan in de International ethische code voor coaches en mentoren, deze code is er om zowel jou als coachee te beschermen en mij als coach. ( lees de ethische code hieronder via de button)

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen als coach, sta ik onder supervisie, laat mijzelf coachen en bezoek ik de trainingsdagen van Totalbalance

Verder lees ik vakliteratuur en volg van tijd tot tijd een cursus. ( momenteel ben ik bezig met een cursus Acceptance and Commitment therapy )

Coachen is mijn passie, om jou te helpen weer de goede kant op te kijken,  om jouw leven weer in balans te krijgen.

Voel jij je aangesproken en ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen?

Via onderstaand formulier kun je vrijblijven een oriëntatiegesprek met mij aanvragen.