Ik ben Janny Polch, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Ik houd ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen, te lezen en te wandelen in de natuur.

Waarom heb ik ervoor gekozen om anderen te gaan coachen?

Door mijn werk in de zorg kwam ik er gaande weg achter dat het luisteren naar het verhaal van mensen mij het mooist leek om daar mijn werk van te maken.

Zo ging ik op zoek naar wat de mogelijkheden daar in waren.

Ik ontdekte de rol als coach en dat sprak mij zeer aan. Het één op één in gesprek zijn met anderen , naar een ander luisteren, maar niet overladen met allerlei adviezen. 

Bij coachen laat je de verantwoording voor verandering bij de ander, je dringt jouw ideeën niet op, maar probeert door vragen te stellen de ander bewust te maken over wat er gaande is en zelf te laten na denken over wat er verandert moet worden.

Merk je dat de ander in het duister tast mag jij met adviezen komen, maar nog steeds blijft de verantwoording wat die ander ermee doet bij hemzelf.

Na het behalen van mijn eerste diploma voor lifecoach ging ik meteen verder om mij te verdiepen in Pastoraal coachen. Ik startte daarvoor de opleiding bij Totalbalance. Ik leerde daar een methode die ikzelf ook heb doorgenomen met mijn eigen coach. Zo heb ik zelf ook ervaren wat het betekent om gecoacht te worden. 

Hiermee houdt het niet op, ik ga door met mijzelf te blijven ontwikkelen want een mens is nooit uitgeleerd en zo krijg ik meer kennis en ervaring om jou beter van dienst te zijn.

Ik ben lid van de Vereniging voor Christen coaches en Totalbalance, wij komen meerdere keren per jaar bij elkaar om van elkaar te leren.

Van Totalbalance ben ik lid van een intervisiegroep en krijg ik supervisie om mij te blijven ontwikkelen als coach.

Wil jij mij beter leren kennen? Volg mij dan op facebook en instagram!