• Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend
  • Coaching deelnemers pastorale coachtraining

Wie ben ik

Ik ben Janny, de coach van coachpraktijk "Doelgericht Leven"

Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen adoptiedochters.

 

Interesse tonen in mensen, graag naar ze luisteren en ze willen helpen hoort bij mij. Is iets wat ik graag doe. Zowel in mijn privéleven als in mijn werk.

Ik koos voor de naam "Doelgericht leven". Omdat coachen o.a.om het stellen van doelen in jouw leven gaat. 

En misschien ken jij het boek "Doelgericht leven" . Ik heb het gelezen toen ik nog niet zo lang daarvoor christen was geworden. Daaruit leerde ik, dat wij mensen, hier met een doel op aarde zijn. Elk leven is door God gewild en heeft een doel, jij bent hier niet voor niets!

Doelgericht Leven is dan ook een coachpraktijk dat werkt vanuit deze levensvisie, maar ook jij, als niet-christen bent in mijn praktijk van harte welkom.

Ik heb een lifecoach-opleiding gevolgd bij Civas, daarna heb ik het certificaat gehaald bij Totalbalance om als gecertificeerd coach aan de slag te gaan met de Totalabalancemethodiek. Pasgeleden heb ik mijn diploma behaald voor Hsp-coach en wil ik mij daarin verder specialiseren. 

 

Als coach aangesloten zijn bij het netwerk van Totalbalance betekent dat ik ook de uitgangspunten hanteer die beschreven staan in de International ethische code voor coaches en mentoren, deze code is er om zowel jou als coachee te beschermen en mij als coach. ( lees de ethische code hieronder via de button)

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen als coach, sta ik onder supervisie, laat mijzelf coachen en bezoek ik de trainingsdagen van Totalbalance en verenigingsdagen van de Vereniging voor Christencoaches.

Verder lees ik vakliteratuur en volg van tijd tot tijd een cursus. 

Coachen is iets waar ik echt blij van wordt.

Zien wat het met mensen doet wanneer er gewoon eens echt naar ze geluisterd wordt, Ik hoor wel eens in mijn praktijk dat andere mensen jouw problemen niet willen horen. Jij bent voor mij geen nummer en ik luister zonder oordeel naar jouw verhaal en ga dan graag met jou op zoek naar hoe het anders kan. Hoe het leven voor jou lichter wordt. 

Het kan ook zijn dat jij helemaal geen problemen hebt, maar gewoon jouw leven anders wilt inrichten, gaan doen wat jij echt wilt, je hart volgen, jouw dromen najagen en uit laten komen. Ook daarin loop ik graag met jou mee. Het lijkt mij geweldig om te zien hoe jij in jouw bestemming gaat wandelen.