Ik ben Janny Polch, al 31 jaar getrouwd met Richard en moeder van twee prachtige volwassen dochters, die wij vanuit China hebben geadopteerd.

 

In 2018 besloot ik om een opleiding tot Lifecoach te volgen, gewoon uit pure interesse. Vanaf het allereerste moment raakte ik geboeid door de lesstof en spendeerde dan ook een groot deel van mijn vrije tijd aan studeren.

Niet lang daarna begon ik met de opleiding tot pastorale coach bij Totalbalance, en in 2020 opende ik de deuren van mijn eigen coachpraktijk.

Toen een coachee mij vertelde dat zij hoogsensitief was, ben ik mij daarin gaan verdiepen.  Als snel ontdekte ik, dat ikzelf veel overeenkomsten had met  hoogsensitieve personen  en deed meerdere testen, zo kwam ik erachter dat ik zelf ook een Hsp ben. Bepaalde puzzelstukjes van mijn leven vielen op hun plek toen ik meer leerde over hoogsensitiviteit, Dus mocht jij hoogsensitief zijn?  Dan kan ik jou ook begeleiden in de specifieke vraagstukken die daar uit voort kunnen komen.

 

Ik ben opgegroeid in een gezin met vier kinderen, waarvan ik de jongste ben. Ook de enige die al vroeg bezig was en nu nog, met vraagstukken van het leven, het waarom en het doel van ons bestaan. Dat doel voor mijn leven  ontdekte ik toen ik 23 was, ik kwam toen tot geloof in Jezus Christus en sindsdien is dat de basis waarop ik de zin van het leven ben gaan verder ontdekken. Het is mij altijd tot steun geweest in alle moeiten die ook ik op mijn levenspad tegen kwam. 

 

Ik was altijd zeer onzeker en kampte met een slecht zelfbeeld, maar heb in de afgelopen jaren mogen leren en ervaren dat ook ik er mag zijn en mijn plek op deze aardbol mag innemen.

Ik heb te maken gehad met ongewenste kinderloosheid, langdurige ziekte, waardoor ik tien jaar niet heb kunnen werken. Ik geloof dat dit niet voor niets is geweest, ik ben erdoor gegroeid, veerkrachtiger geworden en kan juist hierdoor anderen beter begrijpen die door moeilijk fases in hun leven gaan. 

 

Mijn visie is dat ieder mens gewild en geliefd is en een authentiek leven mag leiden, vrij om zichzelf te zijn en te leven naar hun eigen passies en interesses!

Het is dan ook mijn passie om dit te delen en anderen te begeleiden naar een leven dat echt bij hen past. 

 

Naast het begeleiden van anderen naar een leven dat bij hen past, mijzelf blijven ontwikkelen als mens en coach, heb ik natuurlijk ook nog ander interesses.

Ik geniet van het buiten leven, wanneer dat maar kan, houd van wandelen, lezen, leuke dingen ondernemen met mijn man en/of kinderen en diepgaande gesprekken.

 

Ik hoop dat je na dit te hebben gelezen een beetje een beeld hebt gekregen met wie je te maken hebt en wellicht mag dit genoeg zijn om een kennismakinggesprek met mij in te plannen. Ik begrijp helemaal dat hulp vragen een grote stap kan zijn, en dat je misschien nog hevig twijfelt of je die stap gaat zetten, wellicht kan ik die twijfels bij jou wegnemen als we hebben kennisgemaakt, als je merkt dat je gezien, gehoord en begrepen wordt en het vertrouwen mag krijgen dat coaching bij mij echt iets voor jou kan betekenen.

Vergeet ook niet om even de recensies te lezen, daaruit kun je opmaken wat de coaching al voor anderen heeft mogen betekenen.

 

Opleidingen: 

HBO lifecoach - Civas - 2019

Pastoraalcoach - Totalbalance - 2019 

HBO Hspcoach - Civas - 2022

Training:  Schaduwkind/Zonnekind - 2023 

Acceptance en Commitmenttherapy -Civas - 2023


Ze toonde me dat ik waardevol ben en vele talenten van God heb gekregen.

Ik heb de coaching door Janny als heel prettig ervaren. 

Ze kon mij vanuit diverse ooghoeken naar situaties laten kijken , dat was heel waardevol, die spiegel!

Boeken die ik jou aanraad

Verlangen naar thuis: door Lize Roest

Door allerlei gevoelens of omstandigheden kun je soms het vertrouwen of de vreugde in je leven kwijtraken. In Verlangen naar thuis neemt het verhaal van Jozef je mee op reis om thuis te komen bij jezelf. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar je God mag vinden. Een thuis waar je geliefd bent om wie je bent, en niet om wat je presteert. 

In dit boek is de methodiek schaduwkind/zonnekind verweven in het verhaal van Jozef en zijn familie.

Het goud in de woestijn: door Lize Roest

Het leven is een reis vol hindernissen en uitdagingen. Met etappes van bloei en blijdschap, maar ook etappes van moeite en machteloosheid, die je het gevoel geven dat je in een woestijn loopt en alleen maar bezig bent met overleven. Verlang je naar een goede grondhouding om goed te kunnen reageren op wat er op je af komt aan omstandigheden?