Praktijk voor lifecoaching
  • Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend
  • Coaching deelnemers pastorale coachtraining

Wat is lifecoaching?

 

Lifecoaching is gelijkwaardige coaching op alle levensgebieden: o.a.

Werk ,gezondheid, relaties, vrije tijd, identiteit en geloof 

 

Mijn aandachtsgebieden zijn:

Wil jij uitzoeken in hoeverre jouw leven in balans of uit balans is, download dan hier de gratis balanstest!

Heb jij het vermoeden dat jij hoogsensitief bent, of wil je dat onderzoeken? Dan kun je dit doen dmv  onderstaande test!

Ervaringen van cliënten

Met toestemming geplaatst van Ankie 

 

'Via Total Balance bij Janny terecht gekomen omdat ik last ervaarde van wat anderen over mij of over mijn gezin zeiden. Ik wilde de mening van anderen, de onzekerheid en de stress die dat gaf, los kunnen laten. Door stapsgewijs te onderzoeken waar deze onzekerheid vandaan kwam, heb ik meer inzicht gekregen in bepaalde patronen. Janny liet me, door vragen te stellen, zelf nadenken over hoe ik met deze dingen omga, waarbij ik ging inzien dat het ook anders kan. Ze heeft me gewezen op Gods liefde voor mij, om wie ik ben. Door haar heb ik meer inzicht gekregen in mezelf. Het blijft oefenen met de tips die ze me heeft gegeven, maar ik weet nu dat ik het kan, samen met God, bij wie ik mijn zorgen kan neerleggen.'

Met toestemming van Martha op mijn site geplaatst

Wat ben ik blij dat ik Janny heb leren kennen. Het was altijd fijn om naar haar toe te gaan. Ze luistert goed, leeft zich in, is geduldig en open en eerlijk. Ik heb veel van haar geleerd. Door haar coaching ben ik positief verandert. Eerst heb ik persoonlijke coaching gehad, daarna samen met mijn man. Daardoor is onze relatie versterkt, onder andere op het gebied van communicatie. Janny heeft veel voor ons betekent. Woorden schieten eigenlijk tekort.

 

Met toestemming geplaatst van Esther

 

Ik heb veel aan de coaching gehad. Ze heeft mij onder anderen laten zien dat sommige mensen anders communiceren en dat dat botst met mijn manier. Maar dat dat anders is wil het niet zeggen dat die persoon minder van mij houd. Hierdoor ben ik onder anderen weer dichter bij mijn familie gekomen, ik begrijp hun nu beter. 

 

De coaching heeft mij veel sterker gemaakt. Het gaat wel met een Christelijke methode, maar ook als je niet gelovig bent, wil en kan ze je helpen. Ik ben dan wel niet gelovig, maar geloof wel dat je als mens goed moet leven en respect moet hebben voor mens en dier. De methode die ze hanteert is een zeer vriendelijke en open manier en kan ik te zeerste aanbevelen.

 

Wil jij graag meer horen wat coachen bij mij voor jou kan betekenen, mail dan voor een gratis kennismakingsgesprek

 

Contact en adres

Coachpraktijk Doelgericht Leven 

Hoogklei 10

9671GC Winschoten

info@doelgerichtleven.nl

tel. 06 83 78 30 31 

KvK 76251160

btwnummer: NL 003064561B04

Banknummer NL 55 KNAB 0259 8094 38

Bereikbaarheid

Coachpraktijk Doelgericht Leven is op 5 minuten loopafstand vanaf het station, binnen een half uur bereikbaar vanuit de stad Groningen, niet ver vanaf de afrit A7. Gratis parkeergelegenheid in de buurt.