Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend

Ongewenste kinderloosheid

 

Uit ervaring weet ik dat het erg moeilijk is om staande te blijven als jouw verlangen naar een kind maar niet in vervulling gaat of kan gaan. Ook weet ik dat het erg belangrijk is om begrip en ondersteuning in jouw omgeving te ervaren. 

 

Terwijl je een groot verdriet met je meedraagt, misschien nog bezig bent met ziekenhuis onderzoeken of een ivf/icsi behandeling kun je soms tegen onbegrip en botte uitingen van anderen aanlopen. 

 

Ik weet uit ervaring dat al die onderzoeken en behandelingen enorm stressvol zijn en dat je dan juist steun nodig hebt in jouw omgeving. 

 

Ik hoop dat jij in jouw omgeving voldoende medeleven en hulp ontvangt , maar mocht dat niet zo zijn...

Dan wil ik er graag voor jou zijn, dat kan in een eenmalig gesprek, maar ook langer.

Zoveel en zo lang als jij dat nodig hebt.

 

Misschien weet je na al die onderzoeken, behandelingen e.d. dat het voor jou of jullie niet is weggelegd dit verlangen op de natuurlijke manier in vervulling te laten gaan. Ben je aan het nadenken over alternatieven?  ( pleegzorg/adoptie ) 

En wil je daar met iemand over praten dan is dat ook mogelijk.

 

Het kan zijn dat dit niet is wat jij wilt, en wil je een traject ingaan om te rouwen over dit verlies, je hart kunnen luchten, een andere invulling in jouw leven zoeken?  Dat mag je ook bij mij doen.  

 

Ik herinner mij nog dat ik werkelijk dacht dat mijn leven niet mooi kon zijn zonder kinderen, maar toch zijn er mensen die het lukt en die een fijn leven kunnen leiden. Maar ik kan mij het heel goed voorstellen dat dit nu voor jou/jullie onmogelijk lijkt.

 

Wil jij je hart luchten?

Eenmalig een gesprek of een traject, je bent welkom om dit aan te geven via onderstaand formulier!