• Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend
  • Aanbieding voor hoogsensitieve coachees, klik op de link!

Ervaringen van cliënten

Met toestemming van Lianne op mijn site geplaatst 

Doelgericht leven kwam bij mij in aanmerking in een periode dat het niet zo goed met mij ging en ik heel snel tot levend geloof gekomen ben. Ik heb voor Doelgericht leven gekozen om samen bepaalde levensvragen door te nemen waar ik  wel last van heb gehad en geen raad wist om de emoties te verwerken.

We begonnen met inzicht in het verleden en ik leerde om mijn emoties te herkennen en te uitten en hebben daarna gekeken hoe het nu gaat om liefdevol naar jezelf te kunnen kijken, wie je mag zijn in Christus.

De gesprekken zijn fijn omdat je het niet alleen hoeft te doen en zo alles kan verwerken aan de hand van een werkmapje waar je thuis mee aan de slag kan.

Het heeft me veel gebracht, ik heb  alles een plek kunnen geven. Samen lachen, huilen, danken voor de goedheid van God die Janny haar talent heeft gegeven om betekenisvol te kunnen zijn in mijn proces, en in mijn groei in mijn identiteit in Christus,waardoor ik nu sterker in het leven sta en een nieuw leven aan het opbouwen ben. 

 

Met toestemming van Esther op mijn site geplaatst

Ik heb veel aan de coaching gehad. Ze heeft mij onder anderen laten zien dat sommige mensen anders communiceren en dat dat botst met mijn manier. Maar dat dat anders is wil het niet zeggen dat die persoon minder van mij houd. Hierdoor ben ik onder anderen weer dichter bij mijn familie gekomen, ik begrijp hun nu beter. 

 

De coaching heeft mij veel sterker gemaakt. Het gaat wel met een Christelijke methode, maar ook als je niet gelovig bent, wil en kan ze je helpen. Ik ben dan wel niet gelovig, maar geloof wel dat je als mens goed moet leven en respect moet hebben voor mens en dier. De methode die ze hanteert is een zeer vriendelijke en open manier en kan ik te zeerste aanbevelen.

 

Met toestemming van Dina op mijn site geplaatst

Ik heb veel aan het coaching traject gehad, ik had zelf het idee dat ik mijn verleden wel aardig had verwerkt.
Maar samen met Jannie ben ik erachter gekomen dat er toch nog behoorlijke wonden waren.
Door de coaching heb ik dat stukje verleden kunnen afsluiten, en kan ik weer verder met minder balast!
Jannie voelde precies aan waar de pijnpunten zaten en nam alle tijd voor mij ik ben blij dat ik het gedaan heb, en kan het ieder aanbevelen.

 

Met toestemming van Margreet op mijn site geplaatst

Ik ben nu halverwege het coaching traject en ben er nog steeds erg blij mee. Ik ben zaken aan het opruimen waar ik al 15 tot 20 jaar tegenaan loop en wat nu ineens wel lukt. Ik ben benieuwd waar ik de komende tijd nog mee aan de slag mag. Daarbij is Janny een coach waarbij je inderdaad zelf de stappen aangeeft zij daagt je met haar vragen uit om na te denken over dingen en dan de volgende stap te nemen. Alles op je eigen tempo.